Skip to main content

FORENING

Er I aktive i en lokal, frivilligdrevet forening eller et fællesskab med et socialt sigte - så skal I vide, at Frivillig Kolding er til for jer, jeres forening, jeres fællesskab og den sociale indsats.

Hver dag møder vi engagerede og dygtige frivillige i de lokale foreninger. Dog kan alle foreninger have brug for nye øjne på deres aktiviteter eller møde udfordringer, som kan være svære at løse selv. Hvis I savner viden, inspiration, sparring eller redskaber, kan I tage fat I Frivillig Kolding. Vi er sat i verden for jer - og vi vil gerne medvirke til, at jeres foreningsaktiviteter bliver så gode som muligt.

Frivillig Koldings formål er:

  • at styrke, synliggøre og udvikle det frivillige sociale arbejde i Kolding Kommune
  • at fungere som støtte for foreninger, grupper og borgere, som udfører en frivillig social indsats
  • at yde medmenneskelig støtte til personer, som står i en vanskelig livssituation. Støtten ydes gennem igangsættelse og facilitering af selvhjælpsgrupper og aktiviteter, én-til-én-samtaler samt henvisning til tilbud udbudt af lokale foreninger

Vi arrangerer også løbende kurser og arrangementer for lokale foreninger. Har jeres forening en udfordring eller et emne, I ønsker at blive klogere på, som også kan være relevant for andre foreninger, så del det endelig med os.

Frivillig Kolding - videre sammen