Skip to main content

BRUG FOR AT SNAKKE?

Dette kan vi tilbyde

Alle kan få brug for en at snakke med, hvis man står i en sårbar livssituation. Det du får hos os, er først og fremmest en samtalepartner, som virkelig lytter til dig.

Måske har vi allerede nogle selvhjælpsgrupper, hvor du kan få gavn af andre, som sidder med samme eller lignende udfordringer.

Hvis du ønsker det, så guider vi dig hjertens gerne videre til anden hjælp. Vi kan eksempelvis finde en bisidder til dig, hvis du er i kontakt med det offentlige og kunne have gavn af et andet medmenneske, men du kan naturligvis også blive hos os. Vi tilbyder både enkeltsamtaler og samtaleforløb.

Samtaleforløbene er gratis, individuelle samtaler med en erfaren frivillig. Vi har både mandlige og kvindelige frivillige, du kan snakke med.

Samtalerne skal ikke forveksles med behandling eller terapi, men skal ses som en mulighed for at få luft for det, der går dig på, og for at vende dine tanker med en samtalepartner, som virkelig lytter til dig og snakker med dig om det, du ønsker.

Hører I, hvad jeg siger?

Vi kan selvfølgelig ikke udstede nogen garantier, men vi oplever gang på gang, at vores hjælp virker. Vi er frivillige og vi lytter til dig, fordi vi har lyst og ikke fordi nogen betaler os for det. Vi har naturligvis tavshedspligt og foretager ikke nogen registreringer om dig.

Mange gange bliver problemer nemmere at håndtere, når man siger dem højt til en anden. Tingene kan synes uoverskuelige inde i hovedet, men når man får sat ord på dem og nogen lytter, så sker der en forandring.

Du kan altid kontakte os hvis du har spørgsmål, eller hvis du har brug for en samtalepartner. Så gør vi, alt hvad vi kan for at finde det helt rigtige match til dig.

Hvis vi mod forventning ikke kan hjælpe dig, har vi mulighed for at henvise til eller formidle kontakt til samarbejdspartnere uden for huset. Du er altid velkommen til at ringe til os og høre nærmere.

Frivillig Kolding - videre sammen